logo   Ma-Vr 9.00 - 17.00 mobile06-51142234   webshop keurmerk    vetechcad@home.nl

Artikel(en) ruilen of retourneren?

Ruilen, retourneren en bedenktijd bij vetechcad.nl!

Product ruilen:

Heeft u onverhoopt het verkeerde product besteld en wilt u deze ruilen? Dan kan dit natuurlijk. Wij verzoeken u dan contact op te nemen met onze klantenservice. Ruilen is geheel kosteloos (behalve de verzendkosten). Producten of machines die op maat zijn geleverd kunnen helaas niet geruild worden.

Fout in levering:

Hebben wij één of meerdere producten geleverd die niet kloppen met uw bestelling, defect of niet compleet zijn? Wij gaan dan onze uiterste best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Neem daarom direct contact op met onze klantenservice.

Bestelling wijzigen of annuleren:

Wilt u een bestelling wijzigen of annuleren? Wij verzoeken u dan zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Indien u de bestelling wijzigt of annuleert nadat de bestelling verzonden is, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de verzendkosten bij u in rekening te brengen.

Uitzonderingen:

Als u bij ons producten koopt die kunnen worden geprogrammeerd, zoals Millennium PLC en/of freqentieregelaars etc. als deze producten zijn bekabeld, gemonteerd en geprogrammeerd kunnen deze producten niet meer worden geretourneerd. Wij verzoeken u contact op te nemen met onze klantenservice. Kabels die door u op maat zijn besteld en door ons op maat zijn geknipt kunnen niet worden geretourneerd.

Bedenktijd:

U heeft na ontvangst van uw bestelling 14 dagen bedenktijd. U kunt binnen de bedenkperiode zonder opgave van reden de koopovereenkomst met vetechcad.nl ontbinden. Neem hierover altijd eerst contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met de verdere afhandeling. Indien u het product daarna terug stuurt naar ons zijn daar enkele voorwaarden aan verbonden:

Producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn.

Indien redelijkerwijs mogelijk dienen producten nog in de ongeopende en originele verpakking te zitten.

U draagt zelf de kosten en risico’s van het retourneren.

Indien een retourpakket niet voldoende is gefrankeerd zal deze niet door ons geaccepteerd worden.

Wij verzoeken u een kopie van de factuur bij de retourzending te voegen.

Indien u zich wilt beroepen op uw herroepingsrecht kunt u hieronder het formulier herroeping downloaden.

--- Formulier Herroeping (PDF)

Deze stuurt u volledig ingevuld op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post, samen met de door u bestelde producten naar:

vetechcad.nl , Tulpstraat 47, 7555 BS, Hengelo (O).

Na ontvangst van uw retourzending word het aankoopbedrag binnen 14 dagen overgeschreven op uw bank/girorekening. Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij wij u aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Afdrukken E-mail

 

VESTIGINGSADRES

Vetechcad Engineering

Tulpstraat 47

7555 BS Hengelo

The Netherlands

 
         

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 08152409

BTW: NL817204726B01

TEL: 0651142234

www.vetechcad.nl

vetechcad@home.nl

         

RETOURADRES

(alleen binnen NL)

vetechcad.nl

Tulpstraat 47

7555 BS Hengelo

The Netherlands

         

BANKGEGEVENS

vetechcad.nl

ABN AMRO

IBAN: NL41ABNA0463542258

BIC: ABNANL2A

                           
Algemene voorwaarden  Retour procedure Contact  Privacy beleid Klacht indienen  Verzendkosten Betaalmethodes
                           
            logo facebook Volg ons op Facebook